وي اظهار داشت: استانهاي گيلان، بوشهر، سمنان، مرکزي و تهران مورد ارزيابي قرار گرفتند که بوشهر با 11 هزار و 707 رکورد پشت سر گذاشته ، بيشترين ميزان را دارا است و گزارش نظارتي که از اين شش استان انجام شد داراي مشکلات مشترکي بودند که در اکثر استانها مشاهده شد.
رحمتي گفت: يکي از موضوعهايي که براي کل استانها انجام شد بررسي رشتههاي بومي فعال استانها است که در اين اداره کل بررسي شد که نتايج قابل توجهي گرفتيم. الويت ما براي توسعه و صدور مجوزها بايد رشتههاي بومي است که گاه نتايج غير از اين را نشان ميدهد . براي 53 رشته تنها در بعضي از استانها براي يک رشته مجوز صادر شده مثلا ورشو سازي تنها در لرستان مجوز گرفته است.
وي ادامه داد: براساس بررسي که روي رشته هاي بومي انجام داديم براي اينکه استانها تشويق شوند که بر روي رشتههاي بومي کار کنند اعتبارات براي 19 استان مبلغ 146 و 500 هزار تومان در بحث احيا رشتههاي بومي در نظر گرفته شد .
مدير کل حفظ و احيا هنرهاي سنتي گفت: يکي از معضلاتي که در استانها وجود دارد اين است که متاسفانه به هنرهاي سنتي هنوز توجه نشده که در اين زمينه طرح شناسايي و معرفي هنرهاي سنتي ميان مدت پيش بيني شده که اين طرح مشتمل بر بخشهايي است که در چهار فاز به انجام رسيد.
وي گفت: طرح شناسايي هنرهاي سنتي شامل ارائه تعريف و ذکر ويژگي هاي هنرهاي سنتي گروههاي هنري سنتي، طرح همسان سازي فعاليتهاي انجام شده در رشتههاي صنايعدستي براي ديگر رشته هاي سنتي، طرح تعيين آيين نامه اجرايي براي هر يک از رشتههاي سنتي که در دستور کار اين گروه است و کارهاي ديگر حوزه برنامهريزي است./111
انتهای پیام/